Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer: met een zeer uitgebreid voertuigvolgsysteem biedt APS Mobiele Communicatie een makkelijke en betaalbare oplossing voor wagenparkbeheer. Het wagenpark van uw bedrijf kan worden voorzien van GPS track-and-trace systemen waarmee alle voertuigen eenvoudig gevolgd kunnen worden. Dit bespaart kosten en zorgt ervoor dat uw zowel voertuig als personeel zo efficiënt mogelijk in kunt zetten.

Keurmerk Ritregistratiesystemen

Het voertuigvolgsysteem van APS Mobiele Communicatie is bovendien voorzien van het keurmerk Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dat betekent dat het systeem voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. Dit maakt het eenvoudig om aan te tonen dat een voertuig alleen zakelijk wordt ingezet, zodat u geen bijtelling hoeft te betalen.

Online wagenparkbeheer

APS Mobiele Communicatie heeft een webportal ontwikkeld waarmee wagenparkbeheer wel heel eenvoudig wordt. De webportal is online te benaderen. U hoeft daarom geen software te installeren en de portal is overal beschikbaar met een internet browser. Met de portal heeft u alle voertuigvolg-gegevens binnen handbereik:
• Huidige locatie en realtime volgen
• Gereden route
• Kilometerstanden per voertuig
• Onderhoudsinterval
• Overige gegevens zoals APK verval data
• Eventueel ook met internationale dekking
• Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Besparen met wagenparkbeheer

De juiste informatie over deze factoren in een overzichtelijke online omgeving leidt al op korte termijn tot grote besparingen. Het verbetert brandstofverbruik, zorgt ervoor dat onderhoud tijdig uitgevoerd kan worden en garandeert een efficiënte van al uw voertuigen.

Meer weten? Neem contact op!

Heeft u interesse in wagenparkbeheer of fleetmanagement en wilt u meer weten? APS Mobiele Communicatie is uw partner! Wij bespreken graag de mogelijkheden en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem daarom contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.