VOERTUIG-VOLG

Voertuigvolgsysteem: Track & Trace voor uw auto

Met het voertuigvolgsysteem van APS Connect heeft u dankzij Track & Trace altijd én realtime inzicht in het gebruik van uw wagenpark. Het professionele, web-based, volgsysteem maakt het mogelijk om de actuele positie van voertuigen, medewerkers en materieel overzichtelijk in kaart te krijgen.

Dit bespaart niet alleen een hoop papierwerk als het gaat om kilometerregistratie en het voorkomen van fiscale bijtelling. Het wordt met het GPS volgsysteem namelijk ook een stuk eenvoudiger om uw wagenpark en personeel aanzienlijk efficiënter in te zetten. Het rijgedrag van uw medewerkers is direct inzichtelijk en bovendien maakt de GPS tracker in iedere auto het mogelijk om bij diefstal zeer gericht de politie in te schakelen. Zo zijn uw bezittingen spoedig weer terecht.

Het rendement van APS Connect GPS volgsysteem

Als u elke dag, door efficiënte inzet van uw wagenpark, een extra rit kunt rijden, betaalt APS Connect zich bij het opmaken van uw jaarcijfers onherroepelijk terug. Daarnaast werkt het track en trace systeem bewuster rijgedrag en gebruik van efficiëntere routes in de hand. Dit zorgt voor een grote besparing op onderhoud- en brandstofkosten.

In geval van diefstal fungeert de GPS auto tracker ook als alarmsysteem. In dit geval betaalt uw investering in een auto volgsysteem zich natuurlijk dubbel en dwars terug als u snel uw eigendommen weer in uw bezit heeft. Uw verzekeringsmaatschappij ondersteunt uw investering in uw voertuig volgsysteem veel gevallen graag met een aangepaste premie. APS Connect van APS Mobiele Communicatie heeft het TNO/SCM-keurmerk; een keurmerk voor anti-diefstalsystemen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw systeem garandeert.

Persoonlijke ondersteuning en volgsysteem op maat

De oplossingen van APS Mobiele Communicatie zijn web-based. APS heeft een eigen Research & Development afdeling die de systemen ontwerpt en onderhoudt. Maar de specialisten van APS zijn ook in staat middels maatwerk een aangepaste versie van professionele voertuigvolgsystemen te ontwikkelen, met als uitgangspunt uw specifiek wensen en eisen. Daarbij wordt een brede kennis van (auto)elektronica en ICT gecombineerd met de specifieke knowhow op het gebied van mobiele communicatie.

Wilt u meer weten over het voertuigvolgsysteem? Neem contact op!

Heeft u interesse in een voertuigvolgsysteem of wilt u meer weten? APS Mobiele Communicatie is uw partner! Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen Voertuigvolgsysteem