SIGNALERING

Signalering, opbouw en inrichting

De kwaliteit van optische en akoestische signalering moeten uiteraard 100% betrouwbaar zijn. Iedereen moet de signalen duidelijk en al op grote afstand kunnen waarnemen, anders kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Denk hierbij ook aan het belang van betere zichtbaarheid voor wegwerkzaamheden door middel van werkverlichting of verkeersgeleiding.

Robbie Stabel, Politie Zeeland-West-Brabant

APS is al jaren een vaste partner op het gebied van mobiele communicatie, opbouw van opvallende en onopvallende politievoertuigen, specialistische maatwerkoplossingen en service. De door APS geleverde producten voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen.

Een hoge standaard in akoestische- & optische signalering

APS Mobiele Communicatie staat voor kwaliteit en biedt u op het gebied van optische signalering tal van hoogwaardige oplossingen die allen voldoen aan de ECE-R65 standaard. De oplossingen beschikken over heldere en energiezuinige led verlichting, zijn geheel storingsvrij, worden zichtbaar en altijd volgens de wettelijke voorschriften opgebouwd. Maar APS levert ook tekstborden, akoestische signalering en diverse vormen van striping.

Verkeersgeleiding

Ook voor verkeersgeleiding heeft APS Mobiele Communicatie oplossingen op maat. Ieder project is immers uniek en vraagt om een eigen benadering. Gaat het om speciaal vervoer, dan kan APS Mobiele Communicatie zorgen voor vlekkeloze communicatie tussen de voertuigen.

Twintig jaar ervaring op het gebied van signalering

Al ruim twintig jaar is APS Mobiele Communicatie verantwoordelijk voor de opbouw van vrijwel alle politievoertuigen, motoren en de brandweervoertuigen in Zuid-Nederland. Ook van speciale wagens, zoals VOA-voertuigen (Verkeers Ongevals Analyse), hondenwagens en ME-voertuigen. Striping, bepantsering, signalering, communicatie, analyse- en C2000-systemen: APS Mobiele Communicatie heeft alles in eigen beheer.

Meer voorbeelden

In opdracht van de Tigchelaargroep heeft APS Mobiele Communicatie een bergingsvoertuig uitgevoerd met een LED dakset en grilflitsers om de zichtbaarheid te vergroten:

Wilt u meer weten over signalering? Neem contact op!

Heeft u interesse in signalering of wilt u meer weten? APS Mobiele Communicatie is uw partner! Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen Signalering