PERSONENVOLGSYSTEEM

Personen volgsysteem

Personen volgsysteem Smartrak van APS Mobiele Communicatie: wanneer u als werkgever streeft naar een efficiënte en veilige inzet van uw mensen!

Smartrak is hét professionele, web-based, personen volgsysteem van APS Mobiele Communicatie dat ondersteunt bij een efficiënte en veilige inzet van uw mensen. Smartrak: de GPS tracker voor personen, is tevens uitgerust met een onmisbare noodknop. Dit maakt het mogelijk om op ieder moment inzicht te hebben in waar uw mensen zich bevinden en ze op geavanceerde wijze te beveiligen.

Smartrak

Altijd op de hoogte dankzij het personen volgsysteem

De Smartrak is een geavanceerd personen volgsysteem dat het mogelijk maakt om personen real-time te volgen, traceren en beveiligen. De Smartrak zendt realtime locatiegegevens in kaartvorm naar een persoonlijk beveiligd webportaal. Zo bent u op elk moment op de hoogte waar uw medewerker, of ‘lone worker’, aan het werk is.

Een druk op de noodknop

De Smartrak is voorzien van een noodknop. Bij calamiteiten kan razendsnel de locatie van uw mensen bepaald worden en de alarmopvolgers worden ingeseind. Zodra de noodknop bediend wordt, ontvangt de webserver de noodoproep en stuurt vervolgens een SMS of e-mail naar de vooraf ingestelde telefoonnummers of email-adressen. Het SMS of e-mail bericht bevat een naam van de gebruiker van de GPS tracker en de exacte locatie gegevens in een Google hyperlink. Via deze hyperlink ziet u direct de locatie van de Smartrak op uw smartphone.

Quick response

Bij bediening van de noodknop geeft de Smartrak bovendien een kort trilsignaal zodat de gebruiker voelt dat de noodoproep is verzonden, vervolgens voelt de gebruiker een lang trilsignaal retour van de webserver ter bevestiging dat de noodoproep ontvangen is en hulp gealarmeerd is. Dat maakt de Smartrak een effectief instrument dat ingezet kan worden in tal van branches en door een grote diversiteit aan bedrijven en instellingen. 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar.

Voordelen van de Smartrak

Zoals bij alle APS Connect producten, is de Smartrak eenvoudig in gebruik – maar toch een technisch hoogstandje:

  • Personen traceren is gemakkelijk dankzij zeer nauwkeurige positie bepaling door het gebruik van 2 positie systemen (GPS en Glonass).
  • Een hoogwaardige GPS/Glonass-antenne en ondersteunende module zorgen ervoor dat er zeer accurate locatie gegevens worden doorgegeven.
  • Zelfs in gebieden met slechte dekking zijn uw te mensen traceren; de Smartrak zorgt voor zeer gedetailleerde locatie info.
  • Verschillende beveiligingszones zijn middels uitgebreide ‘geofencing’ mogelijkheden te definiëren. Bij het betreden of verlaten van de beveiligingszone wordt door de Smartrak wordt een melding verstuurd.
  • De Li-ion-accu in de Smartrak heeft een capaciteit van 1700 mAh waarmee de gebruiksduur minimaal 24 uur is.
  • De GPS personen tracker wordt draadloos op een inductie laadplaat opgeladen.
  • De stevige, spatwaterdichte behuizing is robuust genoeg voor buitendienst medewerkers in zware omstandigheden.
  • Duidelijke LED indicatie geeft de status van de accu, het GPRS netwerk en de GPS ontvangst aan.

Meer weten over een personen volgsysteem? Neem contact op!

Wilt u meer weten over Smartrak of een ander personen volgsysteem? APS Mobiele Communicatie is uw partner! Wij bespreken graag (en uiteraard vrijblijvend) de mogelijkheden. Neem meteen contact met ons op.

Offerte aanvragen Personenvolgsysteem