Portofonie & Mobilofonie

Portofoon en mobilofoon

Altijd, overal en direct met elkaar communiceren, ook daar waar mobiele telefonie het af laat weten, bijvoorbeeld bij calamiteiten of grootschalige evenementen. De portofoon en mobilofoon maken het in die gevallen mogelijk om middels wettelijk, via vergunning, toegekende frequenties een bedrijfszekere communicatieoplossing te garanderen.

Het aanbod van portofoons en mobilofoons is af te stemmen op de specifieke wensen van ieder gebruiker middels een gevarieerd aanbod van apparatuur waarbinnen verschillende afstellingen mogelijk zijn. Het is bovendien mogelijk om de portofoons en/of mobilofoons te kopen of te huren. De oplossingen van APS Mobiele Communicatie garanderen zekerheid als het gaat om de mobiele communicatie binnen uw bedrijf.

Gerrit Dollekens, Brabanthallen

Sinds vele jaren werkt Brabanthallen samen met APS Mobiele Communicatie. Vooral door de korte lijntjes en flexibiliteit is APS voor ons de perfecte partner om mee samen te werken.

 

Zuiver communiceren in iedere branche

Hulpdiensten, defensie, transport en logistiek, de bouwsector, evenementenbranche, beveiligingsbedrijven en persoonsvervoer. Ondanks de snelle ontwikkeling op het gebied van mobiele telefonie wordt de portofoon of mobilofoon intensief en bewust gebruikt in tal van branches en organisaties. Het is de beste manier om binnen een bedrijf of organisatie veilig, snel en efficiënt te kunnen communiceren. Met een druk op de knop staat u immers net zo gemakkelijk met een individuele medewerker als met het hele bedrijf in contact. Daarnaast is mobiele communicatie via portofonie of mobilofonie voordelig. U communiceert dus professioneel, veilig, zeker en tegen vaste kosten.

Frequentie aanvraag en persoonlijke service

Om te kunnen communiceren met portofoons en mobilofoons is een frequentie-aanvraag een vereiste. Het agentschap Telecom geeft deze vergunningen uit en zorgt er voor dat er storingsvrij gewerkt kan worden en dat de frequenties van het overheidscommunicatiesysteem C2000 en het luchtverkeer niet verstoord worden.

Het is mogelijk om zowel de aanvraag als de afregeling van de apparatuur door APS te laten verzorgen. Daarna zorgt een periodieke APK-keuring van het materiaal voor een optimaal functioneren van uw communicatiemiddelen. Ook beschikt APS over een eigen onderhouds- en storingsdienst.

Groter bereik portofoons/ mobilofoons met repeaters

Ook is het mogelijk om het bereik van uw portofoons en/of mobilofoons aanzienlijk te verhogen door de inzet van repeaters (relaisposten).

APS Mobiele communicatie is een partner met een brede expertise op het gebied van portofoons en mobilofoons en accessoires. Voor permanente oplossingen (verkoop) of tijdelijke capaciteit (verhuur), variërend van losse portofoons en mobilofoons als complete communicatiesystemen, kunt u bij APS terecht.

Mobilofoons en portofoons huren of kopen? Neem contact op!

Wilt u een mobilofoon of portofoon kopen? Of bent u juist geïnteresseerd in mobilofoon of portofoon verhuur? APS Mobiele Communicatie is uw partner! Wij bespreken graag (en uiteraard vrijblijvend) de mogelijkheden. Neem meteen contact met ons op.

Offerte aanvragen Portofoon en Mobilofoon

Meer interessante links: APS Mob Com mobiele telefonieMobilofonie ‘s-HertogenboschMobilofonie BredaMobilofonie EindhovenMobilofonie MotorolaMobilofonie RoosendaalMobilofonie Tilburg