BEDRIJSWAGENINRICHTING

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting is meer dan een opbergsysteem voor uw gereedschap en materialen. De op maat gemaakte bedrijfswagen inrichting van APS Mobiele Communicatie werkt namelijk efficiënter, sneller, veiliger en daarom ook prettiger.

Henry van Beek, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

APS Mobiele Communicatie heeft inmiddels al meer dan 35 wagens opgebouwd waarvan 2 zeer complexe meetwagens. Dit is bijzonder vakkundig en met hoge kwaliteit uitgevoerd.

Het motto van APS is ‘doen wat we zeggen’ en dat is ook gebeurd.

Bedrijfswageninrichting van APS Mobiele Communicatie

De optimale bedrijfswageninrichting is voor elke gebruiker anders. Daarnaast is het van belang om merk en model in acht te nemen bij een passend ontwerp. Daarom vraagt de ideale inrichting van bedrijfswagens om een breed en kwalitatief hoogwaardig leveringspakket, een optimale branchekennis en het vakmanschap om het op maat gemaakte advies te vertalen in het verwachte resultaat: de meest veilige, compacte en overzichtelijke bedrijfswagen die u zich kunt wensen.

De specialisten van APS Mobiele Communicatie begeleiden u in het proces en beschikken over de ervaring die nodig is om uw van advies te kunnen voorzien als het gaat om bedrijfswageninrichtingen. Het gekozen ontwerp wordt vervolgens door onze bekwame monteurs ingebouwd.

De voordelen van bedrijfswageninrichting

De nieuwe bedrijfsauto inrichting verhoogt het effectieve laadvermogen zonder dat het ten koste gaat van de rijprestaties en het rijcomfort. Daarnaast draagt een professionele bedrijfswageninrichting aantoonbaar bij aan betere werkomstandigheden van u en uw medewerkers.

De verkeersveiligheid van uw bedrijfswagen wordt aanzienlijk verbeterd omdat gereedschap, materialen en vracht tijdens het rijden niet zullen verschuiven. Hierdoor wordt overmatige slijtage van bedrijfsauto’s voorkomen, bovendien heeft de toegevoegde stabiliteit een positief effect op het brandstofverbruik.

Een in elk opzicht goed geoutilleerde bedrijfsauto draagt natuurlijk ook bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Totaaloplossing

APS Mobiele Communicatie beschikt over alle middelen om het ontwerp, de aanpassingen en het onderhoud van uw bedrijfswageninrichting (ook bestelwagen/ bestelbus inrichting) te kunnen verzorgen. Dit garandeert u een flexibele dienstverlening, een strakke planning en een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is een garantie die APS Mobiele Communicatie u graag wil en kan geven. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen Bedrijfswageninrichting