Portofoon Tilburg

U bent op zoek naar een portofoon in Tilburg. Misschien omdat u binnenkort een groot evenement gaat organiseren of juist omdat u in de bouw werkt, in de beveiligingsbranche of bij een hulpdienst. Goed dan dat u op deze pagina bent uitgekomen. Wij van APS zijn er namelijk voor al uw mobiele communicatie vraagstukken. Bij ons kunt u daarom ook terecht voor zowel het kopen als het huren van al uw portofoons. Samen met u bekijken we in welke omgeving u de portofoon wilt gaan gebruiken, welk bereik u nodig heeft en welke extra opties u wenst (bijvoorbeeld een headset, spraakgestuurde functies etc.). Op basis van deze criteria geven we u graag een persoonlijk advies!

De veelzijdige portofoon van nu

Veel mensen kennen de portofoon nog onder de naam ‘walkie-talkie’, die al sinds 1937 bestaat. Feitelijk wil ‘walkie-talkie’ niks meer zeggen dan een apparaat waarmee je kan wandelen en praten tegelijk. Het werd een veelgebruikt en populair apparaat, maar sinds de opkomst van de mobiele telefoon hoor je er minder over. Echter wordt de portofoon van nu steeds vaker herontdekt. Terecht, want de portofoon is ook verder ontwikkeld en biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van mobiele telefonie:

  • Het bereik is – zeker ten opzichte van vroeger – enorm verbeterd qua zowel verstaanbaarheid als afstand. U heeft tegenwoordig ook de mogelijkheid om een repeater in te zetten, waardoor u over grote afstanden duidelijk en verstaanbaar met elkaar kunt communiceren.
  • Waar mobiele communicatie het laat afweten werkt de portofoon nog prima. Deze is namelijk niet afhankelijk van het mobiele netwerk, maar via een eigen radiofrequentie.
  • Zonder nummers te draaien heeft u direct en gratis contact met portofoongebruikers in Tilburg die gebruikmaken van hetzelfde kanaal. Met één enkele druk op de knop kunt u bovendien – indien gewenst – met uw hele team in contact staan. Iets wat in bepaalde (nood)situaties essentieel kan zijn!

Wat kunnen wij van APS voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht zowel huur als koop van verschillende merken portofoons, evenals voor allerlei bijhorende accessoire. APS Mobiele Communicatie kan echter nog meer voor u betekenen. Wij streven ernaar om de beste partner te zijn op gebied van alle mobiele communicatie vraagstukken. U kunt daarom ook bij ons terecht voor advies. Wanneer we samen tot een goed voorstel zijn gekomen kunnen wij ook – indien gewenst – uw frequentie-aanvraag regelen bij het agentschap Telecom. Dit is verplicht zodat het agentschap ervoor kan zorgen dat u niet het luchtverkeer of het overheidscommunicatiesysteem C2000 verstoord. Ook na installatie van uw portofoons staan we voor u klaar. Onze speciaal samengestelde onderhouds- en storingsdienst kan u helpen bij eventuele vragen en problemen en kan eventueel voor een APK-keuring van het materiaal zorgen.

Bent u al overtuigd van de voordelen van een portofoon voor uw bedrijf in Tilburg? Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door. Neem contact met ons op via contactformulier, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook zelf contact met ons opnemen bel naar 076 – 57 25 000 of stuur een e-mail naar info@apsmobcom.nl. Meteen een offerte aanvragen kan ook. Graag tot ziens!

Gerelateerde sites: Portofoon Eindhoven – Portofoon Breda – Portofoon RoosendaalPortofoon Motorola