Portofoon Roosendaal

De originele portofoon – toen nog de ‘walkietalkie’ – werd oorspronkelijk ontwikkeld voor militaire doeleinden. De verbeterde portofoon wordt echter  tegenwoordig ook nog veelvuldig ingezet voor het leger en bij professionele hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance en politie. Een portofoon kan echter ook voor uw bedrijf in Roosendaal zeer goed van pas komen – ook wanneer dat bedrijf zich in een hele andere sector bevindt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de evenementenbranche of in de bouw? In dat geval moet u snel kunnen communiceren met een groot team. Waarom de portofoon ook in deze gevallen een zeer geschikt communicatiemiddel is – en waarom u deze bij APS Mobiele Communicatie zou moeten huren of kopen – leggen wij u graag uit.

Daarom kiest u voor een portofoon Roosendaal

Qua communicatiemiddelen komt de keuze meestal neer op mobiele telefonie of portofoons. Waarom zou u dan voor een portofoon moeten overwegen voor uw bedrijf in Roosendaal? U zou kunnen denken aan de volgende redenen:

  • Allereerst: portofoons communiceren direct met elkaar. Een mobiele telefoon communiceert met de telefoonmast. Is deze overbelast (wat nog wel eens het geval wil zijn bij calamiteiten of drukbezochte evenementen), dan heeft u met de portofoon toch nog bereik.
  • De portofoon is door de afwezigheid van een (telecom)bedrijf na aanschaf kosteloos, oftewel: na de aanschafkosten hoeft u niet nog eens telefoonrekeningen te betalen.
  • Door verschillende kanalen in te stellen op de portofoon is het mogelijk om tegelijk met een hele groep, maar ook apart te communiceren. Indien gewenst kunt u snel en efficiënt communiceren.
  • Enige voordeel van telefonie is dat de afstand tussen zender en ontvanger groter kan zijn. Gelukkig zijn portofoons inmiddels zo ver ontwikkeld dat de afstand tussen zender en ontvanger – met behulp van een repeater – op kan lopen tot maar liefst 15 kilometer.

Daarom kiest u voor de service van APS Mobiele Communicatie

Wij van APS vinden service zeer belangrijk. Graag bouwen wij met u een lange-termijn relatie op. Dat wil zeggen dat u als ondernemer in Roosendaal bij ons niet alleen terecht kunt voor een eerlijk en onafhankelijk advies op het gebied van portofoons en een oplossing op maat, maar ook voor hulp bij het gebruik van uw portofoon en voor onderhoud achteraf. Bijvoorbeeld door ook te zorgen voor een frequentie-aanvraag bij het agentschap Telecom. Een totaalpakket dus. Ons service team, dat o.a. bestaat uit een storingsdienst en een onderhoudsdienst voor APK-keuringen staat voor u klaar!

Liever niet kopen maar uw portofoons tijdelijk huren? Wij bieden onze klanten ook deze mogelijkheid! De aantallen portofoons en gewenste huurperiode overleggen wij graag met u. Een combinatie met een repeater is daarbij voor ieder terrein een te overwegen mogelijkheid.

Neem contact op voor meer informatie over portofoons in Roosendaal

Heeft u interesse in het kopen of huren van portofoons en bent u op zoek naar een degelijke en betrouwbare communicatie oplossing? APS Is uw partner en helpt u aan zowel portofoons als bijhorende accessoires. Neem contact met ons op (of vul het contactformulier op deze website in) zodat we u er alles over kunnen vertellen. Meteen een (uiteraard vrijblijvende) offerte aanvragen kan ook.

Meer interessante pagina’s: Portofoon Tilburg – Portofoon Eindhoven – Portofoon Breda – Portofoon Motorola