Portofoon Motorola

Bent u op zoek naar een portofoon van Motorola? Goede keuze! Motorola is namelijk een toonaangevende aanbieder op het gebied van allerlei communicatieproducten. Efficiënt, betrouwbaar en innovatief: het zijn enkele kernomschrijvingen voor de producten van dit Amerikaanse bedrijf. Niet voor niets geniet het merk wereldwijde bekendheid. Ook voor uw bedrijf is er een communicatieoplossing van Motorola. APS Mobiele Communicatie levert u kwaliteit met allerlei soorten Motorola portofoons en bijhorende accessoires zoals antennes, microfoons, accu’s en headsets. We bespreken graag de verschillende opties met u, zodat we u een portofoon die geheel op uw wensen is afgesteld kunnen leveren.

Soorten Motorola portofoons

Bent u op zoek naar een specifieke Motorola portofoon? Laat het ons weten, dan kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U heeft bij ons de keuze om zowel portofoons te huren als te kopen. Ons aanbod is groot, daarom even de populairste Motorola portofoons en hun belangrijkste specificaties op een rijtje:

Motorola GP340

De Motorola GP340 is de meeste gebruikte portofoon van het merk op dit moment. Het apparaat is stevig en betrouwbaar en geschikt voor verschillende situaties en wordt o.a. veel gebruikt in de productie en industrie, op bedrijventerreinen, in de beveiliging, op scheepswerven en meer. In een open omgeving kan de Motorola GP340 meerdere kilometers overbruggen. De belangrijkste specificaties:

 • Noodknop
 • 16 kanalen
 • Voice scrambler
 • Frequentiegebied 403 – 470 Mhz
 • Krachtig zendvermogen van 1 tot 4 Watt

Motorola GP380

De Motorola GP380 is een zeer uitgebreide portofoon met volledig keypad en display. De portofoon kan worden voorzien van allerlei extra features. Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, met de volgende specificaties:

 • 255 kanalen
 • Zendvermogen: 4 Watt, 5 Watt
 • De Motorola GP380 kan worden uitgebreid met een spraakboard. In geval van nood kan de gebruiker een bericht opnemen en verzenden.

Motorola GP300
De Motorola GP300 wordt beschouwd als de beste keuze bij een beperkt budget. Niet duur, wel betrouwbaar. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat niet kapot gaat als het een keer goed valt. De Motorola GP300 is zeer licht van gewerkt en daardoor prettig om mee te werken. De portofoon heeft de volgende specificaties:

 • 8 of 16 kanalen
 • Zendvermogen: 1-5 Watt, 1-4 Watt
 • Incl. VHF is een bereik van 12 tot 16 kilometer mogelijk. Binnen de UHF-modus kan men communiceren met een bereik van 1,5 tot 2.5 km.

Op het gebied van portofonie kan APS Mobiele Communicatie u op een uitgebreide manier bijstaan. Dat wil zeggen dat we u niet simpelweg een portofoon van Motorola verkopen of verhuren, maar dat we deze ook geheel op uw wensen kunnen afstellen. Daarnaast hebben we ook een brede expertise op het gebied op allerlei accessoires voor uw mobiele communicatie. Met repeaters bijvoorbeeld verbogen we de inzet van uw Motorola portofoon aanzienlijk. Daarnaast verzorgen we op aanvraag een periodieke APK-keuring van uw materiaal, voor het optimaal functioneren van uw communicatiemiddelen. Als klant van APS kunt u tot slot ook gebruikmaken van onze onderhouds- en storingsdienst.

Heeft u ook al nagedacht over de aan te vragen frequentie? Een vereiste wanneer u aan de slag gaat met portofonie. APS kan een en ander voor u uit handen nemen, zodat u storingvrij aan de slag kunt gaan.

Wat u dus ook zoekt: van tijdelijke capaciteit tot complete communicatiesystemen, we kunnen u helpen!

Meer weten? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de communicatieoplossingen van APS? Heeft u nog vragen of opmerkingen of bent u op zoek naar een professioneel en eerlijk advies? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Gerelateerde sites:  Portofoon Tilburg – Portofoon Eindhoven – Portofoon Breda – Portofoon RoosendaalMobilofonie en Portofonie