Portofoon Eindhoven

Een portofoon in Eindhoven huren of kopen doet u bij APS Mobiele Communicatie. Onze portofoons – ook wel professionele walkie-talkies – blinken uit in gebruiksvriendelijkheid, bouwkwaliteit, gesprekskwaliteit en het grote bereik. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn daarmee geschikt voor zeer diverse professionele toepassingen. Denk hierbij aan het gebruik van onze portofoons op bouwplaatsen, bij hulpdiensten, tijdens grote evenementen of in de beveiligingsbranche. Daarnaast kunnen wij dankzij een uitbreid assortiment bijhorende accessoires zoals repeaters. APS wil een totaaloplossing bieden op het gebied van uw mobiele communicatie. Op deze pagina leest u meer over ons aanbod en de toegevoegde waarde van portofoons voor uw bedrijf in Eindhoven!

Daarom kiest u ook in Eindhoven voor portofoons

De mobiele telefoon lijkt een gedegen concurrent voor de portofoon. Echter heeft de portofoon een aantal belangrijke voordelen:

  • Met portofoons bent u niet afhankelijk van mobiele netwerken. Waar mobiele telefonie het nogal eens laat afweten bij calamiteiten of grote drukte als op evenementen, heeft u met de portofoon nog perfect gebruik.
  • Met één druk op de knop staat u in contact met uw hele team. Essentieel in het geval van calamiteiten of wanneer u bijvoorbeeld op een bouwplaats in Eindhoven werkt.
  • Voor het ‘bellen’ met de portofoon betaalt u geen extra kosten.

Hoe kies ik de juiste portofoon?

De juiste portofoon voor uw geval is uiteraard afhankelijk van de situatie waarin u deze wilt gebruiken. APS overlegt graag de mogelijkheden voor u. We hebben de kennis en expertise in huis om u aan de juiste producten te helpen. We adviseren u over het bereik dat u nodig heeft en eventuele accessoires die in uw geval goed van pas kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een VOX functie, headseat of oortjes, handmicrofoons, draagtassen en dergelijke.

Daarnaast kan APS de plaatsing van een repeater op en centrale plek (bijvoorbeeld in het centrum van uw bouwplaats), waardoor het bereik van uw portofoon tot maar liefst 10 keer versterkt kan worden. U kunt uw gesprekspartner tot vele kilometers ver weg perfect horen!

Heeft u een goede portofoon kunnen vinden met behulp van APS? Dan regelen wij ook de verdere afhandeling voor u. Om te kunnen communiceren dient u namelijk ook een frequentie-aanvraag in te dienen. APS heeft hier jarenlange ervaring mee en neemt voor u contact op met het agentschap Telecom, die deze vergunningen verstrekt. Zij zorgen er tevens voor dat u met uw frequentie in Eindhoven niet het luchtverkeer of het overheidscommunicatiesysteem C2000 verstoort.

Wat kan ik doen als mijn portofoon niet goed werkt?

Indien uw portofoon toch niet naar behoren werkt kunt u contact opnemen met APS. Wij beschikken over onze eigen storingsdienst die eventuele problemen voor u kunnen oplossen. Tevens heeft APS een eigen onderhoudsdienst in het leven geroepen. Zij zorgen indien gewenst voor ene periodieke Apk-keuring zodat uw portofoons jarenlang optimaal blijven functioneren.

Portofoons nodig in Eindhoven? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren of kopen van portofoons voor uw bedrijf in Eindhoven? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag alles over! Naast portofoon verkoop, biedt APS nog andere communicatie oplossingen zoals:

Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Gerelateerde pagina’s: Portofoon’s-Hertogenbosch – Portofoon Tilburg – Portofoon BredaPortofoon Roosendaal