Portofoon Breda

Bent u op zoek naar een portofoon voor uw bedrijf in Breda? Dan bent u bij APS aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van mobiele communicatie. Portofoons zijn daarbij niet meer weg te denken binnen het MKB en grotere bedrijven. Ze zijn namelijk essentieel om veilig, snel en effectief te kunnen communiceren. Werkt u bij een hulpdienst, in de bouw, evenementenbranche of bij een beveiligingsbedrijf dan weet u dat waarschijnlijk als geen ander. APS Mobiele Communicatie zorgt er met haar diensten voor dat u altijd, overal en direct met elkaar kunt communiceren. Bij ons kunt u terecht voor zowel het kopen als het huren van portofoons in Breda. Op deze pagina leest u er meer over.

Waarom kiezen voor portofoons in plaats van mobiele telefonie?

Een vraag die wij vaak krijgen van (potentiële) klanten: waarom zouden we als bedrijf kiezen voor portofoons in plaats van gebruik te maken van mobiele telefonie? Portofoons bieden voor u als ondernemer in Breda enkele zeer zwaar wegende voordelen:

  • Bereikbaarheid: in iedere omgeving heeft u altijd bereik. U bent daarbij helemaal onafhankelijk van andere communicatie- en energiebronnen. Daar waar mobiele telefonie het nog wel eens wil laten afweten bij grootschalige evenementen of calamiteiten hebben portofoons ook in die gevallen – middels wettelijk, via vergunning verkregen frequenties – altijd bereik!
  • Met meerdere personen tegelijk, draadloos communiceren. Met één druk op de knop staat u in contact met uw hele team. Dat is natuurlijk zeer efficiënt qua tijd die u kwijt bent met het instrueren van bijvoorbeeld uw personeel! Daarbij bent u niet afhankelijk van telefoonlijnen. Met een accu of baterijen kunt u draadloos communiceren.
  • Het grote bereik: het bereik van de portofoon is afhankelijk van de afstand en het aantal (hoge) objecten tussen zender en ontvanger. Echter zijn we inmiddels zo ver met de ontwikkelingen dat u een repeater kunt inzetten die op een centrale locatie kan worden geplaatst, waardoor uw bereik tot wel 10 keer vergroot kan worden! Ook al zitten er kilometers afstand tussen u en de ontvangende partij: u bent altijd goed verstaanbaar!

Portofoons nodig in Breda? Hier moet u rekening mee houden!

Heeft u binnenkort portofoons nodig voor bijvoorbeeld een groot evenement in Breda? Houdt er dan rekening mee dat u frequentie-aanvraag moet doen bij het agentschap Telecom. Alleen op deze manier kunt u storingsvrij communiceren zonder dat u het overheidscommunicatiesysteem en het luchtverkeer in de weg zit. Huurt of koopt u uw portofoons bij APS? Dan regelen we deze aanvraag graag voor u. Bovendien zorgt onze eigen onderhouds- en storingsdienst voor de best mogelijke service!

Neem weten over onze diensten? Neem contact op!

Wilt u meer weten of meteen gebruikmaken van de verhuur of verkoop diensten van APS Mobiele Communicatie? Wij zijn graag uw partner op het gebied van al uw mobiele communicatie vraagstukken. Neem daarom meteen contact met ons op of vul het contactformulier op deze website in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Liever meteen een offerte aanvragen? Klik dan hier!

Gerelateerde pagina’s: Portofoon ’s-Hertogenbosch – Portofoon Tilburg – Portofoon Eindhoven