Portofoon

Voor veel bedrijven en evenementen is het belangrijk dat er snel en effectief gecommuniceerd kan worden. Denk hierbij aan branches waarin veiligheid zeer belangrijk is zoals in de bouwsector, de beveiliging of bij evenementen. Wanneer medewerkers in groepsverband werken moeten zij snel en effectief met elkaar kunnen communiceren. In deze branches biedt de portofoon uitkomst. Met slechts één druk op de knop komen werknemers namelijk met elkaar in contact en kunnen zij binnen no-time belangrijke informatie delen en indien nodig direct handelen. Bij APS Mobiele Communicatie kunt u terecht voor zowel het kopen als het huren van portofoons. Bovendien geven wij advies, kunnen wij de apparaten volledig op uw specifieke wensen afstemmen en bieden wij nazorg. Ons doel? Ervoor zorgen dat u altijd, overal en direct met elkaar kunt communiceren.

Waarom communiceren via de portofoon?

Communiceren via de portofoon kent veel voordelen ten opzichte van andere communicatieoplossingen. In tegenstelling tot mobiele telefonie bijvoorbeeld, is de portofoon veel sneller. U hoeft namelijk geen telefoonnummer in te toetsen en komt snel in contact met een hele groep. Bovendien weet u altijd waar u aan toe bent, aangezien u niet te maken heeft met gesprekskosten maar vaste kosten. Daarnaast maakt u in tegenstelling tot de mobiele telefoon, gebruik van een eigen netwerk. Het voordeel van wettelijke, via een vergunning toegekende portofoon frequenties, is dat u gegarandeerd gebruikmaakt van een bedrijfszekere communicatieoplossing. Twijfelt u over het feit dat het bereik niet ver genoeg is? En is voldoende bereik juist essentieel, omdat u bijvoorbeeld werkzaam bent op een grootschalig evenement of dient u optimaal bereikbaar te zijn bij calamiteiten? Geen zorgen, want in dergelijke gevallen biedt de repeater uitkomst: met deze apparatuur vergroot u namelijk op eenvoudige wijze het dekkingsgebied. Het zal niet als een verrassing komen dat de portofoon steeds vaker als alternatief voor mobiele telefonie wordt ingezet. Kortom, overbodig te vermelden dat deze voordelen tezamen portofonie via APS Mobiele Communicatie een stabiele en betrouwbare oplossing van hoge kwaliteit maken!

Portofoon of mobilofoon?

Een communicatie-oplossing die veel weg heeft van de portofoon, is de mobilofoon. Er zijn wel degelijk verschillen tussen deze twee. Het grootste verschil met de portofoon is dat mobilofoons ingebouwd, in plaats van draagbaar zijn. De apparatuur wordt ingebouwd in een voertuig, zoals een taxi of ambulancewagen, waar de mobilofoon door een accu wordt opgeladen. Het grote voordeel ten opzichte van de portofoon is dat de mobilofoon een beter zendbereik heeft. Lees hier meer over de mobilofoon.

Portofoons huren of kopen

Organiseert u een eenmalig evenement? Een open dag of wijkfeest bijvoorbeeld? Dan kan het handig zijn om portofoons te huren. Maakt u vaker gebruik van deze apparatuur, bent u reeds bekend met portofoons en wenst u enkel nieuwe apparatuur aan te schaffen? Dan biedt een portofoon kopen wellicht uitkomst. Bekijk het aanbod portofoons van APS van enkel de beste merken, zoals Hytera of Motorola en bestel direct via onze webshop.

De service van APS

Maar wat als u nieuw bent op de markt, weinig kennis heeft van de mogelijkheden of advies nodig heeft? Waar begint u dan? Uiteraard wilt u een optimale mobiele communicatie binnen uw bedrijf. Dat wilt u veilig, snel en efficiënt. Welke oplossing past dan het beste bij de diensten die u aanbiedt? Welke apparatuur kiest u? En kiest u dan voor huren of kopen? Wij van APS weten dat elk bedrijf een andere communicatiebehoefte heeft. Daarom bieden wij alleen oplossingen aan die wij eerst zorgvuldig afstemmen op de specifieke wensen van de gebruiker. Want elk communicatievraagstuk is maatwerk. Zo adviseren we u in de keuze tussen huur en koop, verzorgen wij de vereiste frequentie-aanvraag bij het agentschap Telecom, dragen we zorg voor een periodieke APK-keuring van uw apparatuur en staat bovendien onze onderhouds- en storingsdienst te allen tijde voor u klaar.

Uw partner op het gebied van mobiele communicatie

Gaat u voor een totaaloplossing? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van al uw mobiele bedrijfscommunicatie, in de breedste zin van het woord? Maak dan kennis met alle diensten. Van portofonie tot voertuigvolgsystemen: APS Mobiele Communicatie is namelijk dé totaalleverancier op het gebied van mobiele communicatie-oplossingen.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in portofonie en de additionele opties die APS Mobiele Communicatie u te bieden heeft? Vraag dan gratis een offerte aan, vul uw contactgegevens in of bel naar het telefoonnummer 076 572 50 43 voor vrijblijvend advies. Wij kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.