Objectbeveiliging

Uw waardevolle eigendommen goed beveiligd. Overdag, maar ook ’s nachts. Dat is een flinke uitdaging. Het risico op inbraak en diefstal is er immers altijd en helaas aan de orde van de dag. Dat geldt voor uw wagen(park), maar bijvoorbeeld ook voor containers, machines en materialen. Camerabewaking alleen blijkt in veel gevallen niet afdoende: opvolging van een gesignaleerde onregelmatigheden vindt niet snel genoeg plaats. Het inzetten van beveiligers dan? Het blijkt vaak een dure oplossing. Dat kan effectiever. Bijvoorbeeld met objectbeveiliging door APS Mobiele Communicatie. Onze ’Supertracer’ en ‘Tube’ modules maken het mogelijk om 24/7 te bepalen waar uw waardevolle materiaal zich bevindt.

Supertracer & Tube

De Supertracer en Tube zijn onmisbaar wanneer u op zoek bent naar een moderne module voor objectbewaking. Gewapend tegen alle technieken die dieven tegenwoordig inzetten om u uw spullen te onteigenen!

Objectbewaking van APS Mobiele Communicatie

Anti-jamming en andere moderne technologieën

Grote kans dat u wel eens van ‘jamming’ hebt gehoord. Tegenwoordig worden de ouderwetse GPS modules door middel van jamming door het dievengilde buiten werking gesteld, wat inhoudt dat zij illegale stoorzenders gebruiken om – onder andere – GPS- en WiFi-signalen te verstoren. Inderdaad, juist de signalen die nodig zijn voor het traceren van uw eigendom. Zowel de Supertracer als de Tube zijn daarom uitgerust met de nieuwste anti-jamming systemen. Met behulp van een GSM-module zijn deze apparaatjes bovendien in staat om, wanneer het GPS-signaal wordt verstoord, posities door te geven via Cell-ID van GSM-masten.  GSM is een netwerk, dat opgedeeld is in kleinere gebieden met elk een zendmast. Elk van die gebieden heet een cell en elk van die cellen heeft als unieke identifier een Cell-ID. Zo kunnen we dus alsnog uw object lokaliseren, ook wanneer het GPS-signaal niet beschikbaar is! Door tussentijdse, tijdelijke uitschakeling van GPS en GSM, zijn de modules bovendien niet waarneembaar voor dieven.

Een andere, geavanceerde techniek waarmee de Supertracer en Tube zijn uitgerust is RFID (Radio Frequency Identification). De positiebepaling van uw object wordt mede bepaald met behulp van deze RFID-techniek. Dit is een manier om via radiosignalen een object te identificeren. Simpel gezegd: een technologie waarmee voorwerpen draadloos kunnen worden geïdentificeerd en gevolgd. RFID-tags bevatten minuscule chips met een identificatiecode die weer op afstand door u kan worden uitgelezen.

Laag stroomverbruik & uitzonderlijk lange levensduur

Beide modules, zowel de Supertracer als de Tube, zijn uitgerust met speciale batterijtechnologie en werken dus zonder dat ze gekoppeld hoeven worden aan een externe bron. De apparaten zenden vervolgens alleen een signaal uit op het moment van de dag dat de positie bepaald en verzonden wordt. Gecombineerd met een zeer efficiënte GPS-ontvanger zorgt dat voor ultra laag stroomverbruik. Deze combinatie zorgt er voor dat, zonder de batterij te vervangen, er ongeveer 2000 posities verzonden kunnen worden door de Tube. Bij het bepalen en verzenden van 1 positie per dag betekent dit een gebruiksduur van circa 5 jaar. Bij de Supertracer kan dit zelfs 4000 keer, wat resulteert in een levensduur van maar liefst 10 jaar.

Makkelijk te installeren, makkelijk te verbergen

Onze trackers zijn gemakkelijk te installeren. De Supertracer bijvoorbeeld is met behulp van twee schroeven eenvoudig en snel vastgezet. Uiteraard zijn de apparaatjes ook gemakkelijk te verbergen tussen uw waardevolle materieel. U kunt eventuele dieven ongemerkt volgen.

Snelle actie in het geval van diefstal

In het geval van diefstal van uw object is snelle actie natuurlijk een vereiste. Bovendien wilt u constant kunnen zien waar het materiaal zich bevindt.  De Supertracer en de Tube kunnen daarom via een GPRS-verbinding worden voorzien van een programmering die frequenter de positie gaat bepalen, om zo het opsporen te versnellen.

Voordelen en kenmerken

Nog even de voordelen en kenmerken op een rijtje:

Kenmerken Supertracer

 • Eenvoudig te monteren met behulp van twee schroeven.
 • GPS-module.
 • GSM-module.
 • Voorbereid voor positiebepaling met behulp van RFID.
 • 4000 positiebepalingen zonder externe spanning.
 • Levensduur van circa 10 jaar.

Kenmerken Tube

 • Eenvoudig te verbergen in waardevol materieel.
 • GPS-module.
 • GSM-module.
 • Voorbereid voor positiebepaling met behulp van RFID.
 • 2000 positiebepalingen zonder externe spanning.
 • Levensduur van circa 5 jaar.

Ook objectbewaking toepassen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van objectbewaking voor uw bedrijf? Heeft u interesse in de Supertracer of Tube? Wilt u advies inwinnen over welke module het beste bij u past? De specialisten van APS Mobiele Communicatie informeren u graag verder. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 076 – 57 25 000 of stuur een e-mail naar verkoop@apsmobcom.nl. Liever een terugbelverzoek achterlaten of het contactformulier invullen? Dat kan ook. Ga hier naar onze contactpagina.

Offerte aanvragen Objectbewaking