Het is zover: BedrijfsautoRAI 2015!

Door:

Van 20 tot en met 24 oktober 2015 is APS Mobiele Communicatie aanwezig op de BedrijfsautoRAI. BedrijfsautoRAI is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. APS Mobiele Communicatie is met co-exposant Marelko te vinden op stand: 01.120. U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje en uiteraard uitgebreid advies over de dienstverlening van APS Mobiele Communicatie en ‘in-depth’ demonstraties van het APS Connect rittenregistratiesysteem. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 22.00.

APS Connect op de BedrijfsautoRAI 2015

Voor meer informatie over de beurs: www.bedrijfsautorai.nl

Signalering voor vijf ATEA voertuigen

Door:

 

grillflitser aps mobiele communicatie

In opdracht van ATEA heeft APS Mobiele Communicatie vijf voertuigen uitgevoerd met optische signalering in de vorm van grilflitsers en een dakset.  De grote lichtopbrengst van deze installatie zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid.

IMG_1853

IMG_1861

IMG_1863

Wilt u meer weten over signalering, opbouw en inrichting van speciale voertuigen en bedrijfswagens? Klik hier voor meer informatie.

 

APS verzorgt bedrijfswageninrichting voor Remeco

Door:

Bedrijfswageninrichting Remeco

APS Mobiele Communicatie heeft een voertuig van Remeco voorzien van een volledige bedrijfswageninrichting. De inrichting is afkomstig van Zevim. Dankzij het modulaire karakter van het opbergsysteem heeft APS Mobiele Communicatie optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte in het voertuig.

Wilt u meer weten over signalering, opbouw en inrichting van speciale voertuigen en bedrijfswagens? Klik hier voor meer informatie.