APS levert nieuw Brandweervoertuig

Door:

Brandweervoertuig Caddy APS Mobiele Communicatie

In opdracht van de Brandweer heeft APS Mobiele Communicatie de opbouw en afwerking van een splinternieuw brandweervoertuig verzorgd. Het voertuig is gebouwd op basis van een standaard Volkswagen Caddy Maxi en volledig geschikt gemaakt voor gebruik door de brandweer in een ondersteunende rol.

Uiteraard voldoet het nieuwe voertuig aan alle eisen op het gebied van signalering en mobiele communicatie. Zo is het brandweervoertuig uitgerust met een C2000 mobilofoon en een lader voor portofoons. Voor een storingsvrij signaal zijn deze aangesloten via een Evox filter. Iedere aanpassing, inclusief het inregelen van alle apparatuur, is door APS Mobiele Communicatie uitgevoerd.

Lees hier meer over de aanpassingen.

Nieuw voertuig afgeleverd voor BSW Bedrijven

Door:

LED dakset en grilflitsers - APS Mobiele Communicatie

In opdracht van BSW Bedrijven heeft APS Mobiele Communicatie een nieuw voertuig opgebouwd en uitgevoerd met optische signalering in de vorm van grilflitsers en een LED dakset. Deze zorgen dankzij een grote lichtopbrengst voor uitstekende zichtbaarheid.

Het resultaat ziet u in onderstaande video:

Wilt u meer weten over signalering, opbouw en inrichting van speciale voertuigen en bedrijfswagens? Klik hier voor meer informatie.