APS Mobiele Communicatie op BedrijfsautoRAI

Door:

Van 20 tot en met 24 oktober 2015 is APS Mobiele Communicatie aanwezig op de BedrijfsautoRAI. BedrijfsautoRAI is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. Naast een uitgebreid aanbod van interessante nieuwe producten en diensten zijn er zowel binnen als buiten diverse demonstraties te zien én te ervaren. Nieuw deze editie is een sterk inhoudelijk programma dat in samenwerking met belangrijke branche- en kennisorganisaties waaronder TLN, EVO, Rai Vereniging, Connekt en Dinalog is samengesteld.

APS Mobiele Communicatie is met co-exposant Marelko te vinden op stand: 01.120. U kunt bij ons terecht voor uitgebreid advies over de dienstverlening van APS Mobiele Communicatie en ‘in-depth’ demonstraties van het APS Connect rittenregistratiesysteem.

Voor meer informatie over de beurs: www.bedrijfsautorai.nl

Wel of geen bijtelling in 2015, dat is de vraag.

Door:

Vereniging Auto van de Zaak en APS Mobiele Communicatie

Ieder kalenderjaar kunnen rijders van een zakelijke auto opnieuw bepalen of ze hun auto al dan niet meer dan 500 kilometer privé gaan rijden en of ze daarom te maken krijgen met bijtelling.

Het einde van 2014 is in zicht en 2015 gaat alweer bijna van start. Een uitstekend moment om het privé-gebruik van uw zakelijke auto opnieuw te beschouwen. Om u daarbij van dienst te zijn, hebben we in samenwerking met Vereniging Auto van de Zaak, alle informatie voor u op een rij gezet.

Lees verder