Mobilofoon Tilburg

U wilt een mobilofoon in Tilburg voor uw bedrijf aanschaffen? Mobilofoons zijn net als portofoons draagbare ontvangst-zendtoestellen voor communicatie tussen meerdere personen. Verschil met een portofoon is echter dat de mobilofoon zit ingebouwd en wordt gevoed door de accu van bijvoorbeeld een voertuig. Mobilofoons zijn praktische toepassingen voor meerdere communicatievraagstukken. APS Mobiele Communicatie kan u hierover adviseren over voor u geschikte producten. Onze mobiele oplossingen worden geheel afgestemd op uw situatie, wensen, eisen en beschikbare budget. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse bijhorende accessoires. Wordt u klant van APS dan zorgen wij voor zowel advies, installatie en onderhoud. We vertellen u er graag meer over.

Waarom mobilofonie de oplossing is

De mobilofoon is de perfecte oplossing in Tilburg voor op de bouwplaats, in de beveiligingsbranche, bij hulpdiensten of op grote evenementen. Een mobilofoon kan eventueel ook worden ingebouwd in schepen of op recepties van bedrijven en is zeer geschikt voor communicatie op korte en middellange afstand. Via een radiotelefooninstallatie kan namelijk contact worden gehouden met verschillende personen – die verbonden zijn middels een basisstation. De mobilofoon wordt vaak ingebouwd in auto’s, vrachtwagens, heftrucks, hijskranen en motoren. APS kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn er voor kleine en grote opdrachten. U kunt bij ons kiezen om uw mobilofoons te huren of te kopen.  Het aanbod aan merken en modellen is zeer compleet. Een greep uit onze meest verhuurde en verkochte mobilofoons:

Motorola mobilofoon voor uw bedrijf in Tilburg

Motorola heeft een veelzijdigheid aan mobilofoon modellen, die breed inzetbaar zijn binnen uw bedrijf in Tilburg. Producten van Motorola zijn over het algemeen zeer betrouwbaar en robuust.  We hebben verschillende modellen beschikbaar die verschillende afstanden kunnen overbruggen en verregaande specificaties en uitbreidingsmogelijkheden hebben.

Kenwood mobilofoon voor uw bedrijf in Tilburg

Ook Kenwood is een veelgevraagd merk als het op mobilofoons aankomt. Het merk maakt zeer gebruiksvriendelijke producten die jarenlang meegaan. Altijd een goede keuze dus. Innovatie staat bij het bedrijf hoog in het vaandel, waardoor er veel nieuwe modellen beschikbaar zijn die elke keer verder verbeterd worden.

Tip: overweeg ook een mobilofoon antenne

APS Mobiele Communicatie heeft veel verschillende accessoires voor uw mobilofoons beschikbaar. Denk hierbij onder andere aan microfoons in alle soorten en maten, montagekits, allerhande voedingskabels, basisstations met en zonder luidspreker, afstandsbedieningen en meer. We adviseren onze klanten echter ook altijd om een mobilofoon antenne voor hun bedrijf in Tilburg te overwegen. Deze kan het zendvermogen van de mobilofoons sterk verbeteren en daarmee ook de gebruikerservaring overtreffen.

Daarom kiest u voor APS

APS biedt haar klanten een hoog serviceniveau. Wij geven u niet alleen een eerlijk advies betreffende de inzet van mobilofoons in uw bedrijf, maar onze specialisten verzorgen tevens de installatie en het onderhoud van uw producten. Zo kunnen wij op aanvraag een APK keuring van uw mobilofoons uitvoeren en kunt u als klant gebruikmaken van ons eigen onderhouds- en storingsdienst.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier. APS wordt graag uw partner op het gebied van uw mobiele communicatie-oplossingen!

Meer interessante links: APS Mob Com mobiele telefonieMobilofonie ‘s-HertogenboschMobilofonie BredaMobilofonie EindhovenMobilofonie MotorolaMobilofonie RoosendaalMobilofonie TilburgMobilofonie en Portofonie