Mobilofoon Motorola

Een portofoon of mobilofoon Motorola doet het altijd goed als communicatie oplossing. Een breed spectrum aan bedrijven – van hulpdiensten tot taxibedrijven, van bouwplaatsen tot beveiligingsdiensten – zet de Motorola mobilofoon als betrouwbaar communicatie middel in voor allerlei werkzaamheden. Waar mobiele netwerken het laat afweten heeft deze mobilofoon altijd bereik. APS Mobiele Communicatie kan u hierover adviseren. Wij verkopen en verhuren oudere modellen maar ook de nieuwste Motorola’s. Tevens kunnen wij zorgen voor zowel installatie als onderhoud van uw product. Met – tot slot – een uitgebreide keuze aan allerlei accessoires is het aanbod voor uw mobilofoon bij APS zeer compleet.

Daarom kiest u voor Motorola

Motorola is een echte pionier op het gebied van mobiele communicatie. Het merk vind zijn oorsprong in de Verenigde Staten en bedenkt, bouwt en verbeterd al sinds 1930 haar hoogwaardige producten. Ook de portofoons en mobilofoons van Motorola zijn zonder uitzondering van een ongekende kwaliteit. Betrouwbaarheid staat daarbij hoog in het vaandel, met robuuste behuizingen die tegen een stootje kunnen en techniek die heldere en duidelijk verstaanbare communicatie over grote afstanden mogelijk maakt. Ook gebruikersvriendelijkheid is belangrijk. Handige functies en uitbreidingsopties zijn in te stellen zoals u dat prettig vindt.

APS Mobiele Communicatie heeft vele soorten modellen Motorola’s voor u beschikbaar. Waaronder de populaire:

Motorola GP340

De Motorola GP340 is op dit moment de meest gebruikte vergunningsportofoon van Motorola. De GP340 is al jaren een succes door de stevigheid en nooit aflatende betrouwbaarheid. Ze zijn geschikt voor vele (en veeleisende!) situaties. Het zendvermogen is uiteraard perfect en ook over lange afstanden – tot meerdere kilometers – nog van hoge kwaliteit.

De belangrijkste specificaties van de Motorola GP340 voor u op een rijtje:

  • Maar liefst 16 kanalen beschikbaar.
  • De Motorola GP340 beschikt over een noodknop.
  • Het frequentiegebied reikt van 403 tot 470 Mhz.
  • Het apparaat beschikt over een krachtig zendvermogen van minimaal 1 watt tot 4 Watt (UHF).
  • Motorola heeft het model uitgerust met toonsystemen om storing van anderen tegen te gaan.

Motorola CP40

De Motorola CP40 is een veel gekozen portofoon die geïntroduceerd werd als de opvolger van de GP300 en de GP340. Nog betere specificaties dus! Bovendien voldoet dit model aan de IP54 norm, waarmee het toestel dus spatwaterdicht en stofdicht is en dus ook gebruikt kan worden bij veeleisende situaties.

De belangrijkste specificaties van de Motorola CP40 voor u op een rijtje:

  • Kies voor 4 of 16 kanalen.
  • Het frequentiegebied reikt van 136 tot 174 Mhz of van 438 tot 470 Mhz.
  • Het vermogen: 1 – 5 Watt (VHF) of 1 – 4 Watt (UHF)
  • Ook dit model is uitgerust met toonsystemen.

Neem contact op met APS
Heeft u interesse in de huur of koop van Motorola mobilofoon of portofoon? Kunnen wij u adviseren over de verschillende toepassingen voor uw bedrijf? Of het nu gaat om een kleine of grote aankoop – wij zijn er voor u. Ook voor het onderhoud van uw apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. APS: uw partner bij al uw mobiele communicatie vraagstukken!

Meer interessante links: APS Mob Com mobiele telefonieMobilofonie ‘s-HertogenboschMobilofonie BredaMobilofonie EindhovenMobilofonie MotorolaMobilofonie RoosendaalMobilofonie TilburgMobilofonie en Portofonie