Mobilofoon Eindhoven

Indien u op zoek bent naar een mobilofoon voor uw bedrijf in Eindhoven, dan is APS Mobiele Communicatie graag uw partner! Door het hele land verzorgt APS allerlei communicatie-oplossingen: voor kleine ondernemers tot grote multinationals. Ons aanbod aan mobilofoons is zeer compleet: u heeft de keuze uit de beste merken en de meest geavanceerde modellen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en maken een plan afgestemd op uw specifieke omstandigheden, eisen en wensen. Daarnaast verzorgen wij ook graag de installatie en het onderhoud van uw producten. Dankzij onze eigen storings- en onderhoudsdienst kunnen wij u perfect van dienst zijn!

Kiest u voor een mobilofoon of een portofoon?

Kan ik beter kiezen voor een mobilofoon of een portofoon? Het is een vraag die we nog dikwijls krijgen, vaak ook omdat het verschil tussen deze twee producten niet helemaal duidelijk is voor de meeste mensen. Het verschil: de portofoon is draagbaar en werkt op een oplaadbare accu. De mobilofoon daarentegen zit ingebouwd in bijvoorbeeld een receptie of voertuig (bijvoorbeeld een schip, heftruck, hijskraan of bedrijfswagen) en wordt gevoed door de accu van dit voertuig. Het draagbare aspect is dan ook de factor waarop u uw keuze voor uw bedrijf in Eindhoven het beste kunt baseren. Zowel de portofoon als de mobilofoon zijn er namelijk in allerlei soorten, maten, merken en modellen. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen en uw beschikbare budget.

De meest gekozen portofoons door bedrijven in Eindhoven

Alhoewel er – zoals gezegd – een verscheidenheid aan mobilofoons beschikbaar is, zijn de volgende merken erg populair:

Motorola mobilofoon voor uw bedrijf in Eindhoven

Motorola is een echte pionier op het gebied van mobiele communicatie. Ze bedenken, bouwen en verbeteren voortdurend oplossingen op dit gebied. De mobilofoons van dit merk zijn dan ook zonder uitzondering van hoge kwaliteit. Betrouwbare apparaten met veel handige functies en uitbreidingsopties, die ook nog eens robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Motorola levert al sinds 1930 mobilofoons die over de hele wereld gebruikt worden voor allerlei verschillende toepassingen.

Kenwood mobilofoon voor uw bedrijf in Eindhoven

Ook het merk Kenwood is altijd een goede keuze voor uw bedrijf in Eindhoven. Kenwood verwierf naam en faam dankzij haar zeer gebruikersvriendelijke producten. Een Kenwood mobilofoon gaat altijd lang mee. Het Amerikaanse bedrijf heeft bovendien innovatie hoog in het vaandel staan. Met regelmaat brengen zij nieuwe, nog betere mobilofoons op de markt die zichzelf overtreffen qua mogelijkheden en bereik.

Belangrijke accessoires voor uw mobilofoon

Vergeet niet uw belangrijkste accessoires voor de mobilofoon te bestellen bij APS. Een mobilofoon antenne adviseren we ook voor uw bedrijf in Eindhoven.  Deze kunnen het bereik zeer sterk doen verbeteren, zeker als de mobilofoon wat langere afstanden moet overbruggen. Daarnaast kunt u bij ons onder andere terecht voor microfoons in alle soorten en maten, montagekits, allerhande voedingskabels, basisstations met en zonder luidspreker, afstandsbedieningen en meer.

De beste service krijgt u bij APS

Heeft u nog vragen over uw mobilofoon? Of wilt u gebruikmaken van onze APK-service of onze storings- of onderhoudsdienst? Neem contact met ons op! Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is er om u de beste service te bieden!

Meer interessante links: APS Mob Com mobiele telefonieMobilofonie ‘s-HertogenboschMobilofonie BredaMobilofonie EindhovenMobilofonie MotorolaMobilofonie RoosendaalMobilofonie TilburgMobilofonie en Portofonie