Mobilofoon Breda

Bent u op zoek naar een mobilofoon Breda? Dan is het goed dat u de website van APS Mobiele Communicatie heeft gevonden. Of u nu op zoek bent naar een losse mobilofoon of een complete communicatie-oplossing, wij zijn uw partner! Ook bij accessoires, installatie en onderhoud zijn wij u graag van dienst. APS biedt u zowel verkoop als verhuur diensten. Op deze pagina leest u alles over onze mobilofonie oplossingen voor uw bedrijf in Breda!

Verschil portofonie en mobilofonie

Portofoons en mobilofoons verschillen wezenlijk niet heel veel van elkaar. Het zijn allebei communicatie-oplossingen voor bedrijven. Het enige verschil is dat de mobilofoon gemonteerd wordt, bijvoorbeeld in bedrijfswagens (heel veel hulpdiensten maken hier gebruik van), en dus niet draagbaar is. Verder is het ook niet ongebruikelijk om mobilofoons te installeren bij de receptie van een bedrijf en ook maritiem gebruik van mobilofonie komt veel voor. Via een radiotelefooninstallatie kan dan contact worden onderhouden met een basisstation dat op verschillende plekken kan worden geïnstalleerd. Ideaal dus voor in de bouw, beveiligingsbranche of bij grote evenementen. De mobilofoon kan bijvoorbeeld worden ingebouwd in uw bedrijfswagen, hijskraan, heftruck of motor in Breda. APS Mobiele Communicatie wordt graag uw partner en bekijkt samen met u de toepassingen voor uw bedrijf.

Aanbod mobilofonie door APS Mobiele Communicatie

APS heeft een breed aanbod aan mobilofoons en bijhorende accessoires. De meest verkochte producten zijn o.a. de Motorola mobilofoon, ook ideaal voor uw bedrijf in Breda. Het handelsmerk Motorola uit Chicago is al sinds 1930 in gebruik en heeft al die jaren weten te overleven door voortdurend te innoveren en altijd met betrouwbare producten te komen. Een ander geliefd merk is Kenwood, dat eveneens al jaren bestaat en is opgericht in 1947. Ze maken stevige, gebruiksvriendelijke producten die jaren meekunnen. Innovatie staat tevens hoog in het vaandel. Wilt u ook gebruikmaken van Kenwood mobilofoon voor uw bedrijf in Breda? Wij vertellen u er in een adviesgesprek graag meer over!

Qua beschikbare accessoires voor de mobilofoon kunt u denken aan o.a. microfoons in alle soorten en maten, montagekits, allerhande voedingskabels, basisstations met en zonder luidspreker, afstandsbedieningen en meer. Ook kunt u bij ons terecht voor een mobilofoon antenne voor uw bedrijf in Breda. Deze veel gevraagde accessoire verhoogt het zendvermogen van de mobilofoon.

Services van APS Mobiele Communicatie

APS Mobiele Communicatie is er niet alleen voor de verhuur en verkoop van mobilofoons. Wij verzorgen ook de totale aanleg, programmering, installatie en onderhoud van uw portofoonsysteem en eventuele antennes. Een juist opgestelde antenne is namelijk van groot belang voor de kwaliteit van ontvangst. Daarnaast . zorgt onze eventuele periodieke APK-keuring van uw mobilofoons voor een optimaal functioneren van uw producten. Vragen of last van storingen? Wij hebben onze eigen onderhouds- en storingsdienst waar u als klant van APS te allen tijde gebruik van kunt maken!

Neem contact op!

Heeft u nog vragen of opmerkingen of kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem dus snel contact op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Graag tot ziens!

Meer interessante links: APS Mob Com mobiele telefonieMobilofonie ‘s-HertogenboschMobilofonie BredaMobilofonie EindhovenMobilofonie MotorolaMobilofonie RoosendaalMobilofonie TilburgMobilofonie en Portofonie