Mobilofoon

Binnen veel branches is snelle en effectieve communicatie tussen werknemers of groepen van essentieel belang. Denk aan sectoren waarin veiligheid uiterst belangrijk is of waar een optimale bereikbaarheid onmisbaar is zoals voor taxibedrijven, hulpverleners of medewerkers van sport- of muziekevenementen. In deze branches biedt de mobilofoon uitkomst. Met slechts één druk op de knop kunnen medewerkers met elkaar in contact komen, belangrijke informatie delen en direct handelen. APS Mobiele Communicatie adviseert u over de best passende communicatie-oplossingen voor uw bedrijf, wij helpen bij de keuze tussen kopen of huren, stemmen de apparaten af op uw specifieke wensen en bieden nazorg. Altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Dat is ons doel.

Waarom communiceren via de mobilofoon?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mobilofoon. Niet zo gek ook: deze communicatie-oplossing biedt vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld mobiel bellen. Het allergrootste voordeel van de mobilofoon ten opzichte van mobiel is voor deze bedrijven de snelheid waarmee mensen met elkaar in contact komen: in tegenstelling tot de mobiele telefoon hoeft u namelijk geen telefoonnummer in te toetsen én bereikt u met slechts een druk op de knop een hele groep. Daarnaast maakt u gebruik van een eigen netwerk, waardoor u verzekerd bent van vaste kosten in plaats van variabele gesprekskosten. Zo houdt u grip op uw communicatiekosten.

Verschil portofoon en mobilofoon

Ook de portofoon is een apparaat dat vaak wordt ingezet als communicatiemiddel in bijvoorbeeld de beveiligings- of evenementenbranche. Wanneer de onderlinge afstanden tussen personen echter groter worden is het aan te raden om gebruik te maken van mobilofonie. Hoewel de portofoon en de mobilofoon veel op elkaar lijken, is er wel degelijk een groot verschil tussen deze twee manieren van communiceren. Waar de portofoon draagbaar is, wordt de mobilofoon ingebouwd en opgeladen door een accu die zich bijvoorbeeld in een bepaald voertuig bevindt. Het grote voordeel van de mobilofoon is dat het zendbereik beter is dan die van de portofoon. Dat biedt uitkomst voor hulpdiensten zoals bijvoorbeeld de politie of ambulance, maar ook voor andere bedrijven die gebruikmaken van voertuigen.

Mobilofoon huren of kopen

Bij APS Mobiele Communicatie kunt u terecht voor zowel het huren als kopen van mobilofoons. Benieuwd naar de voordelen van kopen of huren voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Samen met u brengen wij uw communicatievraagstuk in kaart en adviseren wij u welke oplossing het beste bij uw wensen en organisatie past. Weet u al precies wat uw behoeften zijn? Dan kunt u uiteraard ook direct uw mobilofoon kopen  in onze webshop. Vanzelfsprekend bieden wij enkel apparatuur van topmerken als Hytera en Motorola mobilofoons.

De service van APS

Bent u nieuw in de markt? Heeft u weinig kennis van de mogelijkheden op het gebied van mobiele communicatie? Dan is het goed dat u ons gevonden heeft. Naast de verhuur of verkoop mobilofoons en portofoons zijn wij namelijk partner op het gebied van opbouw, uitrusting en onderhoud van politie- en brandweervoertuigen. Daarnaast zijn wij uw specialist voor de inbouw van kilometerregistratiesystemen, voertuigvolgsystemen en de totale bedrijfswageninrichting. Wij begrijpen dat ieder bedrijf een andere communicatiebehoefte heeft. Daarom benaderen wij elk vraagstuk als een maatwerkoplossing: van advies tot levering, inbouw en nazorg. Kortom, wij zorgen voor het beste antwoord op al uw communicatievragen!

Meer weten over onze diensten?

Lees dan alle informatie over de diensten van APS Mobiele Communicatie:

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mobilofonie voor uw bedrijf? Neem dan verblijvend contact op. Wij informeren u graag over de oplossingen van APS Mobiele Communicatie en de eventuele uitbreidingsopties (die helemaal naar voorkeur kunnen worden ingericht). Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via het telefoonnummer 076 572 50 43. Wij zijn graag uw partner.