Kilometerregistratie Utrecht

Voorkom discussie met de Belastingdienst en kies voor een automatische kilometerregistratie voor uw wagenpark in Utrecht. Dankzij het systeem van APS Connect houdt u namelijk overzichtelijk hoeveel privé en hoeveel zakelijke kilometers een bepaalde bedrijfswagen heeft gereden. Zonder onhandige of complexe handelingen zorgt u ervoor dat u altijd onder die 500 km grens blijft. Daarnaast draait u met slechts één druk op de knop een handig overzicht uit. Nooit meer bijtelling of boetes dus! Het APS systeem is bovendien beloond met een keurmerk: u heeft daarmee dus een betrouwbare koop gedaan. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een ritregistratiesysteem voor uw bedrijf in Utrecht!

Wanneer is uw ritregistratie sluitend?

Uw ritregistratie is sluitend wanneer u als bedrijf kunt aantonen dat er met uw wagens niet meer dan 500 km privé is gereden. In een sluitende registratie worden tenminste de volgende gegevens bijgehouden:

  • Per rit de datum.
  • Per rit de begin- en eindstand van de kilometerteller.
  • Per rit het begin- en eindadres van de rit.
  • Per rit geregistreerd of het privé of zakelijke kilometers betreffen.
  • Per rit de gegevens van de auto: merk, type en kenteken van de bedrijfswagen.

Het onafhankelijke Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) geeft aan dat het systeem van APS voldoet aan alle eisen zoals die gesteld zijn door de Belastingdienst.

Uitgebreide rittenregistratie voor ondernemers in Utrecht

Uiteraard kunt u uw standaard rittenregistratie uitbreiden met allerlei modules, zodat u een systeem op maat, passend bij uw bedrijf in Utrecht heeft. Hierbij kunt u denken aan extra modules zoals chauffeurs identificatie, route en positie op kaart, een noodknop met stil alarm en geozone en geofencing. U heeft daarmee niet alleen een volgsysteem en een automatische rittenregistratie in handen, maar ook een belangrijke tool die ervoor zorgt dat u meer controle heeft over uw wagenpark en medewerkers. U kunt daarmee een betere logistieke planning van uw wagenpark realiseren, maar tegelijkertijd waarborgt u de veiligheid van uw materiaal en personeel. Qua materiaal wil dit zeggen dat u eventueel gestolen auto’s dankzij track & trace snel kunt traceren. Qua personeel heeft u beter zicht op waar de werknemer zich bevindt en kan deze middels een stil alarm een noodsignaal verzenden mocht dat ooit nodig zijn.

Over APS Mobiele Communicatie

APS wil niet zomaar leverancier zijn, maar streeft ernaar om een partner te vormen op het gebied van mobiele communicatie. We beschikken over de kennis en middelen om u snel en professioneel van dienst te zijn. Naast een advies op maat, kunnen we geschikte oplossingen leveren evenals deze installeren. Uiteraard staan we ook na installatie voor u klaar indien u hulp nodig heeft bij het gebruik van uw producten. U kunt bij APS – naast automatische kilometerregistratie – onder andere terecht voor nauwkeurige voertuig- en personenvolgsystemen, portofoons en mobilofoons, bedrijfswageninrichting en communicatievoorzieningen en signalering voor hulpdiensten en bedrijven. Wilt u meer weten, heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bedrijf in Utrecht. Neem contact op met één van onze medewerkers, vul ons contactformulier op de website in of vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan. Graag tot ziens!

Gerelateerde pagina’s: Kilometerregistratie ’s-Hertogenbosch, Kilometerregistratie Amsterdam, Kilometerregistratie Eindhoven, Kilometerregistratie Breda , Kilometerregistratie Rotterdam,Kilometerregistratie Den Haag