Kilometerregistratie ’s-Hertogenbosch

Regelmatig is er onenigheid tussen belastingplichtigen en de Belastingdienst over de bijtelling over een auto van de zaak. De fiscus controleert namelijk geregeld de betrouwbaarheid van uw opgestelde administratie. Mochten hier fouten inzitten (en een foutje is nou eenmaal snel gemaakt), dan loopt u het risico dat de Belastingdienst u een naheffingsaanslag oplegt. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Gelukkig heeft APS een zeer betrouwbaar automatische kilometerregistratie voor u als ondernemer in ’s-Hertogenbosch ontwikkeld. Een kilometerregistratie die dus voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst. Het enige wat u hoeft te doen is – met slechts één druk op de knop – het rapport uit te printen. Handig he? Zo kunt u zich weer bezighouden met waar u echt goed in bent: ondernemen.

Uw rittenadministratie: voortaan altijd sluitend!

Deze eisen worden er aan uw rittenadministratie gesteld en worden dus door ons automatische systeem geregistreerd:

  1. Te allen tijde dient u de gegevens van de auto te registreren. Vul daarbij merk, type kenteken en beschikkingsperiode in.
  2. Wanneer de route afwijkt van de gebruikelijke route dient u deze inzichtelijk te maken.
  3. Vul het vertrekadres en het bezoekadres in en houdt bij of het om zakelijke kilometers of privékilometers gaat. Ook dient u het privé-omrijkilometers bij te houden. In dat geval gaat het om een rit met zowel zakelijke als privékilometers.
  4. Zijn er meerdere personeelsleden die gebruikmaken van dezelfde auto? Dan moet uit de rittenregistratie blijken welke gebruiker de rit heeft gemaakt.

U ziet het al: een behoorlijke klus om handmatig foutloos bij te houden. Met een automatische rittenregistratie zorgt u er als ondernemer in ’s-Hertogenbosch makkelijk voor dat u onder de 500 privé kilometergrens blijft.

De mogelijkheden van de rittenregistratie van APS

Rittenregistratie van APS zorgt niet alleen voor een sluitende rittenregistratie, maar is tegelijkertijd ook een volwaardig volgsysteem dat tijd op locatie registreert. Voor u biedt dat mogelijkheden om uw wagenpark en materieel op efficiëntere wijze in te zetten. Daarnaast bestaat bij APS de mogelijkheid om uw rittenregistratie met een aantal effectieve modules uit te breiden. Daarmee kunt u nauwlettend uw personeel en uw wagens in de gaten houden. In het geval van diefstal zijn uw wagens snel getraceerd, maar ook in het geval van personeel biedt dit mogelijkheden op het gebied van veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan calamiteiten waarbij een stil alarm ingeschakeld kan worden. Met APS gaat u altijd goed voorbereid de weg op!

Over APS Mobiele Communicatie

APS beschikt over de kennis en de middelen om u snel en professioneel van dienst te zijn. Ons doel is om voor u een goede partner te vormen op gebied van al uw vraagstukken omtrent mobiele communicatie. Zo kunnen wij u – naast automatische kilometeradministratie – onder andere van dienst zijn bij:

Wilt u graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf in ’s-Hertogenbosch? Wij komen u graag advies geven. Neem daartoe contact met ons op via telefoon (076 – 57 25 000) of e-mail (info@apsmob.com.nl) of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Graag tot ziens!

Gerelateerde pagina’s:  Kilometerregistratie Amsterdam, Kilometerregistratie Eindhoven, Kilometerregistratie Utrecht, Kilometerregistratie Breda , Kilometerregistratie Rotterdam,Kilometerregistratie Den Haag