Kilometerregistratie Rotterdam

Uw zakelijke kilometers bijhouden is een must. Waarom? Omdat u bij een onjuiste presentatie van uw administratie een fikse boete kunt verwachten van de Belastingdienst. Kilometerregistratie voor uw bedrijf in Rotterdam hoeft u als ondernemer echter niet onnodig veel tijd te kosten. Tijd die u waarschijnlijk liever steekt in andere zaken. Dankzij het APS Connect ritregistratiesysteem dat werkt op GPS coördinaten worden alle gereden ritten namelijk automatisch voor u bijgehouden. Met één druk op de knop print u bovendien een overzichtelijke rapportage uit. Sta ons toe om u het een en ander verder uit te leggen en lees vooral verder!

Neem direct contact op voor meer informatie omtrent automatische kilometerregistratie te Rotterdam

Overzichtelijke rittenregistratie, ook verkrijgbaar in Rotterdam!

Specialisten in autotechniek, professionals in mobiele communicatie. Wij zijn totaalleverancier voor uw communicatieoplossingen, dus ook voor uw rittenregistratie. Wij leveren niet alleen de software voor uw kilometerregistratie, maar kunnen het systeem ook meteen inbouwen in uw wagens. U wordt dus volledig ontzorgd. Zonder dat uw personeel extra handelingen moet uitvoeren wordt het ritregistratiesysteem bij het starten van de auto vanzelf opgestart. U bent als ondernemer real-time allerlei data als datum & tijd, adres van vertrek en aankomst, reistijd, chauffeur ID, kilometerstand e.d. in te zien. Voor u betekent dat onder andere:

  • Een sluitende rittenregistratie van zowel zakelijke als privé gereden kilometers. Zonder enige moeite print u zo een overzichtelijk rapport uit dat voldoet aan alle voorwaarden en eisen van de Belastingdienst. Zo loopt u dus nooit meer het risico op hoge bijtellingen en vervelende boetes!
  • Meer veiligheid. U kunt immers inzien waar uw medewerkers zich met het voertuig bevinden en wie op dat moment de is ingelogd en de chauffeur van de auto is.
  • De mogelijkheid tot het ontwikkelen van een efficiëntere logistieke planning van uw wagenpark.

Kilometerregistratie op maat

Dankzij APS Connect betaalt u nooit meer te veel voor uw administratiesysteem. Immers bepaalt u zelf welke modules u toe wilt voegen aan de kilometerregistratie voor uw bedrijf in Rotterdam. Zo kunt u kiezen voor een basismodule die voldoet aan alle eisen zoals de Belastingdienst die stelt voor een sluitende kilometerregistratie, zoals een rittenbeheer module, registratie van tijd op locatie en dergelijke. Echter kunt u ook kiezen voor uitbreidingen zoals een zakelijk/privé schakelaar, uitgebreide systeemcontrole en zelfs een noodknop.

Ons ritregistratiesysteem is in ieder geval voorzien van het Keurmerk RitregistratieSystemen (RSS). Dit keurmerk geeft aan dat het systeem van APS voldoet aan de eisen zoals die gesteld zijn door de Belastingdienst. U kunt er dus op vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in de aanschaf van een rittenregistratie systeem op maat voor uw bedrijf in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden en eventuele uitbreidingen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076 – 57 25 000 of het e-mailadres info@apsmobcom.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om meteen een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. We geven u graag een advies over kilometerregistratie op maat!

Relevante pagina’s

Kilometerregistratie ’s-Hertogenbosch, Kilometerregistratie Amsterdam, Kilometerregistratie Eindhoven, Kilometerregistratie Utrecht, Kilometerregistratie Breda , Kilometerregistratie Den Haag