Kilometerregistratie Nijmegen

Direct zicht op uw wagenpark en nooit meer fiscale bijtellingen. Het klinkt de meeste ondernemers als muziek in de oren. Naast een verklaring van een privé gebruik dient u namelijk een sluitende rittenregistratie aan de Belastingdienst te kunnen tonen. Een tijdrovend karwei, waarbij een foutje snel is gemaakt – soms zelfs met hoge boetes tot gevolg! Met de APS automatische kilometerregistratie komt er voor u als ondernemer in Nijmegen gelukkig een einde aan deze onhandige manier van werken. Geen moeilijke of tijdrovende handelingen meer. Met een simpele druk op de knop print u een overzichtelijke en sluitende rapportage voor de Belastingdienst. We leggen u graag uit hoe het systeem werkt.

Waaruit bestaat een sluitende registratie voor de Belastingdienst?

U weet waarschijnlijk dat u niet meer dan 500 privé kilometers mag rijden om bijtelling te voorkomen. U weet waarschijnlijk ook dat u verantwoordelijk bent voor het leveren van het sluitende bewijs dat u zich aan deze regel heeft gehouden. Welke gegevens moet u dan in ieder geval registeren bij het gebruik van de bedrijfsauto’s van uw onderneming in Nijmegen? U heeft op zijn minst de volgende gegevens nodig:

 1. Merk, type en kenteken van de auto;
 2. Periode van terbeschikkingstelling van de auto. En, per rit:
  a. Datum;
  b. Beginstand en eindstand van de kilometerteller;
  c. Beginadres en eindadres;
  d. Als deze afwijkt van de gebruikelijke route, de gereden route. En;
  e. Het karakter van de rit (privé of zakelijk).

Een heel karwei dus om dit voor iedere rit bij te houden. Gelukkig houdt de rittenregistratie software van APS automatisch al deze gegevens bij. Hoe u zeker weet dat onze systemen doen wat we zeggen? Niet voor niets zijn we bekroond met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS). Een onafhankelijk keurmerk dat alleen wordt uitgegeven bij bedrijven die voldoen aan de eisen zoals gesteld door de Belastingdienst. Wij beloven u dus dat u bij ons altijd een betrouwbaar systeem aanschaft!

Modulaire uitbreidingen voor uw registratiesysteem

Uw bedrijf in Nijmegen verlangt misschien nog wel extra, specifieke modules die toegevoegd kunnen worden aan uw rittenregistratie. Logisch. Bij APS kunt u een rittenregistratie op maat maken door uw pakket uit te breiden met functies zoals route en positie op kaart, zakelijk/ privé schakelaar, noodknop, multi-user gebruik, chauffeur identificatie, data EU real time. Uiteraard blijft uw systeem te allen tijde voldoen aan de gestelde eisen van de Belastingdienst voor ritregistratie. Extra modules betekent simpelweg meer mogelijkheden:

 • Een tool voor controle en efficiënte inzet van uw wagenpark en personeel.
 • Een tool voor de veiligheid van uw wagenpark: wordt er iets gestolen? U kunt uw eigendom snel traceren – eventueel door heel Europa – dankzij een effectief Track & Trace systeem.
 • Een tool voor de veiligheid van uw personeel: snel de chauffeur identificeren, uw personeel lokaliseren middels Track & Trace en in het geval van calamiteiten kan uw personeel een stil alarm afgeven middels een noodknop.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van rittenregistratie voor uw bedrijf in Nijmegen? Wij willen graag uw partner worden en staan u terzijde met raad en daad. Van advies tot installatie: u bent bij APS aan het juiste adres. Naast automatische kilometerregistratie biedt APSmobcom ook diensten aan zoals het implementeren van: Chip -en Eco Tuning, bedrijfswageninrichting, personenvolgsysteem en portofoons en mobilofoons.

Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Gerelateerde pagina’s: Kilometerregistratie ’s-Hertogenbosch, Kilometerregistratie Amsterdam, Kilometerregistratie Eindhoven, Kilometerregistratie Utrecht, Kilometerregistratie Breda , Kilometerregistratie RotterdamKilometerregistratie Den Haag