Kilometerregistratie Breda

Kilometerregistratie auto drijft ondernemer tot waanzin’. Dit vormde een tijd geleden de kop van een artikel dat rondging op het internet. In het artikel werd uit de doeken gedaan registratie de ondernemer bleef achtervolgen omdat systemen op de markt niet voldeden aan de eisen van de Belastingdienst. Handwerk bleef daarom nodig. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Wij van APS beloven u namelijk een automatische kilometerregistratie waardoor u als ondernemer in Breda een hoop werk blijft bespaard. Onze kilometerregistratie voldoet namelijk wél aan alle eisen zoals die worden gesteld door de fiscus. Het onafhankelijke Keurmerk RitRegistratieSystemen dat we hebben weten te bemachtigen is daar het sluitende bewijs van. We vertellen u er graag meer over!

Rittenregistratie: de eisen waar u als ondernemer in Breda aan moet voldoen

Om het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) te mogen ontvangen – en om dus aan alle eisen aan de Belastingdienst te voldoen – moet ten minste het volgende in de rittenregistratie worden vermeld:

 1. Merk, type en kenteken van de auto;
 2. Periode van terbeschikkingstelling van de auto. En, per rit:
  a. Datum;
  b. Beginstand en eindstand van de kilometerteller;
  c. Beginadres en eindadres;
  d. Als deze afwijkt van de gebruikelijke route, de gereden route en
  e. Het karakter van de rit (privé of zakelijk).

Het Keurmerk is objectief en onafhankelijk. Indien u een systeem koopt met dit Keurmerk weet u dus zeker dat u een betrouwbare koop doet.

Waarom kiezen voor een automatische kilometerregistratie?

Een vervelend klusje en voor sommige ondernemers gewoonweg onmogelijk om bij te houden: alleen daarom al is een automatische kilometerregistratie een absolute aanrader. Te veel haast, vergeetachtigheid en voor u het weet heeft u te maken met bijtelling of een fikse boete. De automatische kilometerregistratie voorkomt dat u of uw werknemers die 500 privé kilometer grens niet overschrijden. Dat is echter nog niet alles, want het systeem van APS Connect biedt nog veel meer mogelijkheden:

 • De automatische rittenregistratie van APS is modulair uit te breiden tot een compleet voertuigvolgsysteem Dankzij Track & Trace heeft u dan real time zicht op uw wagenpark, waardoor u zowel uw voertuigen als medewerkers efficiënter in kan zetten.
 • Dankzij het GPS volgsysteem kunt u eventueel gestolen bedrijfswagens gemakkelijk traceren.
 •  Waarborg de veiligheid van uw personeel en breidt uw automatische rittenregistratie uit met bijvoorbeeld een noodknop. Bij calamiteiten kan razendsnel de locatie van uw mensen worden bepaald en kan uw personeel een stil alarm inschakelen.

Het APS systeem is geheel op maat inzetbaar en altijd gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Dit alles heeft u al tegen een zeer betaalbare prijs.

Meer weten over kilometerregistratie? Neem contact op!

Heeft u interesse in een betrouwbaar systeem voor automatische kilometerregistratie voor uw bedrijf in Breda? APS Mobiele Communicatie wordt graag uw partner! Voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Naast automatische kilometerregistratie, kunt u bij ons ook terecht voor personenvolgssystemen. Neem dus meteen contact op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076 – 57 25 000 of via het e-mailadres info@apsmobcom.nl. Het contactformulier invullen kan ook. Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier! Graag tot ziens!

Gerelateerde pagina’s: Kilometerregistratie ’s-Hertogenbosch, Kilometerregistratie Amsterdam, Kilometerregistratie Eindhoven, Kilometerregistratie Utrecht, Kilometerregistratie Den Haag, Kilometerregistratie Rotterdam, Kilometerregistratie Nijmegen