Fleetmanagement

Fleetmanagement is belangrijk om de stijgende kosten van het wagenpark onder controle te houden. Met het voertuigvolg- en kilometerregistratiesysteem van APS Mobiele Communicatie beschikt u over een effectieve fleetmanagement tool. Het GPS volg systeem geeft u namelijk meer inzicht in het gebruik en de staat van onderhoud van het wagenpark. De rapportage software laat zelfs zien of het rijgedrag van uw chauffeurs milieuvriendelijk en duurzaam is.

Uw wagenpark duidelijk in zicht

Bent u de beheerder van een wagenpark en zoekt u naar een effectieve manier om de status van voertuigen bij te houden? Het moderne voertuigvolgsysteem van APS Mobiele Communicatie voorziet in alle behoeften van fleetmanagement.

APS Mobiele Communicatie heeft een zeer toegankelijke webportal ontwikkeld waarmee u alle informatie in één oogopslag beschikbaar:

  • Huidige locatie en realtime volgen
  • Geplande route
  • Kilometerstanden per voertuig
  • Overige gegevens zoals APK verval data
  • Eventueel ook met internationale dekking
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden

De webportal is zo ingericht dat alle voertuigvolg-gegevens binnen handbereik zijn. Het is tevens mogelijk om op de hoogte gehouden te worden door middel van e-mailmeldingen. Bovendien is de portal overal bereikbaar met een internet browser.

De mogelijkheden van Fleetmanagement

Het track and trace GPS systeem biedt verschillende extra’s ter aanvulling op de fleetmanagement tools:

  • Inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs;
  • Zodat milieuvriendelijk en duurzaam rijgedrag aangemoedigd kan worden;
  • Makkelijk onderscheid tussen privé en zakelijke kilometers door middel van een schakelaar.

Besparen met Fleetmanagement

Inzicht in deze factoren geeft meer grip op fleetmanagement en leidt op korte termijn tot de nodige besparingen. Onderhoud kan op tijd worden uitgevoerd, brandstofverbruik wordt verbeterd en u kunt eenvoudig aantonen dat er niet privé met voertuigen gereden wordt. Dat is wel zo makkelijk. Het voertuigvolg- en kilometerregistratiesysteem van APS Mobiele Communicatie is goedgekeurd door de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Meer weten?

Heeft u interesse in fleetmanagement of wilt u meer weten? APS Mobiele Communicatie is uw partner! Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.