Fleetmanagement

Fleetmanagement

Beschikt u over een compleet bedrijfswagenpark? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw zakelijke voertuigen te beheren. Onderhoud, brandstofgebruik, kilometerregistratie: stuk voor stuk zaken waarin u continu inzicht wilt hebben. Want u weet ook: geen grip op uw wagenpark is geen grip op uw kosten. Kortom, bedrijven met meerdere bedrijfswagens kunnen simpelweg niet zonder fleetmanagement. Maar hoe doet u dat? Welk systeem kan u daarbij helpen en wat zijn daar de voordelen van? Eenvoudig en snel grip krijgen op uw wagenparkbeheerkosten? Het kan met het fleetmanagement systeem van APS Mobiele Communicatie. Wat u hiervan mag verwachten? Dat leest u hier.

Wat is een fleetmanagement systeem?

De bouwsector, transportbedrijven, hulpdiensten en onderhoudsbedrijven: stuk voor stuk bedrijven waarin voertuigen een onlosmakelijk onderdeel vormen van de organisatie. Zonder voertuigen geen business. Zonder voertuigen geen dienst. Zonder voertuigen geen veiligheid. Het komt dan ook niet als verrassing wanneer wij u vertellen dat dit onderdeel helaas vaak veel onnodige kosten met zich meebrengt. Met de nadruk op onnodig. Echter, voordat u grip op die kosten kunt krijgen dient u eerst in kaart te brengen waardoor deze precies worden veroorzaakt. Dat vraagt om een gedegen wagenparkbeheersysteem, ofwel een gedegen fleetmanagement systeem. Gelukkig biedt de oplossing van APS uitkomst. Met het GPS volgsysteem, ofwel voertuigvolgsysteem dat door ons in uw voertuig wordt gebouwd brengt u het onderhoud, gebruik en staat van uw wagenpark, het al dan niet milieuvriendelijk rijgedrag van uw chauffeurs, waar zij zich bevinden en hoeveel kilometers zij afleggen eenvoudig in kaart. Dankzij de zeer toegankelijke webportal heeft u al deze informatie in één oogopslag beschikbaar, draait u eenvoudig rapportages uit en wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen. Bovendien is de portal te allen tijde, overal bereikbaar met een internetbrowser. Eenvoudiger kan niet.

De voordelen

Het fleetmanagement systeem van APS Mobiele Communicatie biedt veel mogelijkheden en voordelen, zoals:

  • Real-time inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers werkt bewust rijgedrag en efficiëntere routers in de hand. Dit betekent grip op uw brandstofkosten én het efficiënter inzetten van personeel.
  • Wordt uw voertuig gestolen? Dan schakelt het voertuigvolgsysteem van APS direct het alarmsysteem in. Bovendien wordt de investering in een dergelijk systeem door veel verzekeraars gewaardeerd en veelal terugbetaalt met een aangepaste premie.
  • Het handmatig bijhouden van APK-gegevens kost veel tijd. Dankzij de tool van APS worden al deze gegevens automatisch geregistreerd. Onderhoud kan hierdoor tijdig worden uitgevoerd, waarmee u onnodige kosten voor bijvoorbeeld reparaties bespaart.
  • Door middel van een schakelaar houdt u privé- en zakelijke kilometers eenvoudig gescheiden en kunt u dit aantonen.

APS: uw totaalpartner in mobiele communicatie

Mobiele communicatie van APS houdt meer in dan het bieden van een oplossing voor uw fleetmanagement. Een mobiele communicatie-oplossing van APS betekent namelijk mobiele bedrijfscommunicatie in de breedste zin van het woord. Wij gaan voor een totaalservice en behandelen elk communicatievraagstuk als maatwerk. Zo brengen wij uw brengen wij uw specifieke behoeften in kaart, adviseren wij over de best passende oplossing, dragen wij zorg voor de levering, inbouw én het periodiek onderhoud van uw apparatuur en systemen. En heeft u vragen? Dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar. Kortom: wie kiest voor APS, kiest voor een duurzame samenwerking.

Een greep uit onze diensten

 

En nog veel meer. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier alle toepassingen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u interesse in de fleetmanagement-oplossing van APS? Vraag dan gratis een offerte aan, laat uw contactgegevens achter of bel naar het telefoonnummer 076 572 50 43 voor vrijblijvend advies. E-mailen kan natuurlijk ook naar verkoop@apsmobcom.nl. Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar!